MENU

Shaky Toys Erotische spellen waar je samen blij van wordt

Of jij nu een erotisch spel koopt om als cadeau te geven, je grenzen samen met je partner wil verleggen of het nodig hebt voor een vrijgezellen feestje. Bij Shaky Toys hebben wij meer dan genoeg aanbod. Maar welk spel is nu waar het meeste geschikt voor? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Erotische spellen mee op reis

Ga je binnenkort met je partner (of lover) op reis en zoek je een spelletje die gemakkelijk mee te nemen is in de koffer? Dan raad ik je de ‘Lucky Love Seksdobbelstenen’ aan. Deze kun je namelijk discreet in de koffer meenemen op reis zonder dat de security je gek aan zal kijken. Het leuke aan deze dobbelstenen is dat er losse stickers bij zitten verpakt, vol met uitdagende locaties, lichaamsdelen en acties, die je zelf op de dobbelstenen kunt plakken. Zo bepaal je samen tot hoever je wil gaan en zullen er dus geen grenzen overschreden worden.

Erotische spellen om grenzen te verleggen

Verlang jij, of je partner, naar meer tijdens jullie seks? En zoeken jullie een helpende hand om gemakkelijker grenzen te verleggen? Dan is The Oral Seks Game’ een leuke toevoeging voor jullie collectie. Dit spel daagt je uit om samen je grenzen te verleggen via een bordspel. De speler die aan de beurt is gooit twee dobbelstenen. De ene geeft het aantal stappen aan, de andere de handeling (bijvoorbeeld kussen, likken of zuigen). Na het aantal stappen eindig je op een plaatje met een lichaamsdeel. Je raadt het al, jij moet op dat moment de handeling matchen met het lichaamsdeel. Een gezellige avond gegarandeerd!

Erotische spellen voor een vrijgezellen feestje

Gaat één van jouw vriendinnen binnenkort trouwen en kan het feestje wel wat extra hoogtepunten gebruiken? Dan hebben wij enkele leuke spellen voor je op een rijtje gezet die je absoluut niet mag missen.

Bigger or Smaller Game

Moet de avond nog een beetje loskomen en zit iedereen braaf in een kringetje? Dan is het tijd om de ‘Bigger or Smaller Game’ er eens bij te pakken. Tijdens dit erotische kaartspel bekijk je de kaart van de speler voor je en gok je of de penis op jouw kaart groter of kleiner is. Heb je het mis? Dan neem jij een shotje! Je zult zien dat na enkele kaarten de groep loskomt en helemaal klaar is voor een gezellige avond.

Giant Penis Ice Vormer Voor Drankjes

Sluit de vrijgezellenavond af met een letterlijk hoogtepunt! Met behulp van deze vorm creëer je een uniek bevroren reservoir in de vorm van een realistische grote penis. Giet vervolgens het favoriete drankje van de vrijgezel erin en laat haar het drankje uit de penis drinken. Dat zorgt sowieso voor prachtige foto’s in het fotoboek en hilarische momenten.

Al met al zijn er dus genoeg erotische spellen bij Shaky Toys om uit te kiezen. Heb jij vragen over een spel, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij kijken graag even met je mee.

Shaky Toys MEER

  • Vibrators voor beginners
  • 19 juni 2022

Wat voor soorten seksspeeltjes zijn er?

De sekstoys-wereld is enorm groot en er valt dan ook meer dan genoeg te ontdekken, zowel samen als alleen. Wel is het belangrijk dat jij goed over alle soorten seksspeeltjes wordt geïnformeerd. Daarom hier een overzicht van verschillende soorten seksspeeltjes voor vrouwen. Waarvoor wil jij jouw sekspeeltje gebruiken? Seksspeeltjes kunnen op verschillende manieren een boost […]

Lees verder
  • Vibrators voor beginners
  • 25 april 2022

Waar let je op bij de aankoop van je eerste vibrator

Ben jij op zoek naar een leuke vibrator maar heb jij er nog nooit een gekocht? Dan ben je bij ons op de goede pagina beland. Hier lees je een aantal tips over de aankoop van je eerste vibrator. Het type stimulatie Er zijn super veel verschillende soorten vibrators die elk zorgen voor een ander […]

Lees verder